Mijn naam is Geertrui Kloet.

Na jarenlang in de gezondheidszorg gewerkt te hebben als activiteiten begeleidster en de tijd dat de kinderen klein waren thuis werd het tijd voor iets anders.

Een ambachtelijk beroep heeft me altijd al getrokken en zo ben ik uitgekomen bij het meubelstofferen, een vak waarin ik ook mijn creativiteit kwijt kan.

Aanvankelijk ben ik begonnen aan de cursus meubelstofferen van één jaar, maar ben, op aanraden van mijn docent, al snel overgestapt op de tweejarige beroepsopleiding aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam, waar je veel meer fijne kneepjes van het vak leerde dan in de cursus. Tijdens mijn studie heb ik ook een aantal stages gelopen bij gerenommeerde bedrijven waar ik ervaring opgedaan heb in de praktijk.

Juli 2012 heb ik mijn diploma ontvangen en ben intussen alweer bijna een jaar met veel plezier ‘officieel’ aan het werk.

Al tijdens de opleiding ben ik, samen met mijn partner Joop Lindeboom gestart met mijn eigen bedrijf, &ZITTI!?. Aanvankelijk in het schuurtje bij ons in de tuin aan de Nieuwlandsedijk. De eerste stalenboeken met meubelstof hield ik over aan een stage tijdens de opleiding en al gauw werd het schuurtje te klein. Mijn werkplaats is intussen verhuist naar een grotere ruimte waar we ook onze uitgebreide stoffencollectie kunnen presenteren.

Bij &ZITTI!? kunt u terecht voor het her-stofferen van zitmeubilair, van klassiek tot modern, het maken van boot- en caravankussens, dit alles begeleid met deskundig advies op het gebied van zitcomfort. Daarnaast hebben we in onze grote collectie meubelstoffen veel outdoor stoffen om bij voorbeeld uw lounge-set te voorzien van een ‘nieuwe look’.                                          

Ook voor kleine reparaties aan boot- en tentdoek kunt u bij ons terecht.


Wij geven graag advies en maken voor u een vrijblijvende offerte.

Nieuwsgierig geworden!? Bel voor een afspraak. (06-28465249)


Graag tot ziens bij Enzitti!?

P.S. Problemen met vervoer?  In overleg kunnen wij uw meubel halen en brengen

Welkom op de website van meubelstoffeerderij &ZITTI!?